20 Recept Gnocchi Spinazie Mozzarella

Voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe, laat op een laag vuur pruttelen tot de gnocchi klaar is. Voeg dan de gnocchi toe en roer door elkaar. Giet het mengsel in een ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze met de gerapste kaas over de schaal heen. Bereid de gnocchi voor in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Breek de parmaham in hapklare stukjes. Haal de gnocchi uit het water en laat uitlekken. Verdeel de spinazie, parmahamstukjes en de gnocchi in kommen. Bestrooi met peper en serveer.

Vandaag maken we gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella. Mozzarella is eigenlijk een verzamelnaam voor 2 kaassoorten. De oorspronkelijke mozzarella wordt vervaardigd uit melk van de waterbuffel. De ander wordt gemaakt van koemelk. De vervaardiging gaat volgens dezelfde principes, maar ze hebben wel beide een heel eigen smaak.

Gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella. Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Gnocchi is niet zo maar een pasta als alle andere pasta's. Gnocchi is namelijk gemaakt van aardappels. Ontzettend lekker en daarnaast ook nog eens harstikke veelzijdig. Zo kun je het prima verwerken in deze ovenschotel met spinazie en mozzarella. Deze ovenschotel maak je super gemakkelijk en snel. Perfect dus voor op een doordeweekse dag. Geniet ervan. Rätten är en fri tolkning av ett recept hos The Food Charlatan. MER VEGETARISK GNOCCHI: Gnocchi med boursin, citron och edamame Smörstekt gnocchi med svamp och feta One pan gnocchi med tomatsås, mozzarella & basilika. Följ mig på bloglovin' om du vill spara det här receptet och inte vill missa mina inlägg.

Recept gnocchi spinazie mozzarella. Voeg de spinazie toe en verwarm. Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de gnocchi volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en roer door de spinazie. Verdeel de gnocchi over een ingevette ovenschaal. Snijd de mozzarellabol in dunne plakjes en leg de plakjes over de gnocchi. Bak in circa 10 minuten goudbruin. Eet smakelijk! Gnocchi is niet zo maar een pasta als alle andere pasta's. Gnocchi is namelijk gemaakt van aardappels. Ontzettend lekker en daarnaast ook nog eens harstikke veelzijdig. Zo kun je het prima verwerken in deze ovenschotel met spinazie en mozzarella. Deze ovenschotel maak je super gemakkelijk en snel. Perfect dus voor op een doordeweekse dag. Geniet ervan. Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de gnocchi in ruim water met zout in 2 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 min. Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Maar gnocchi spreek je dus uit als 'njokkie'. Vandaag deel ik 5 lekkere gnocchi recepten. Het is een Italiaanse pasta soort, maar toch anders. Gnocchi is namelijk gemaakt van aardappel en tarwemeel. In dit lijstje met gnocchi recepten komen allerlei varianten terug. Van gebakken tot gekookte gnocchi.

Gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella. Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Deze lekkere vegetarische gnocchi met spinazie, tomaat en mozzarella is een heerlijk ovengerecht! Hoofdgerecht; 4 personen; bereidingstijd: 40 minuten; Ingrediënten: 1 kg gnocchi; olijfolie; 2 fijngesneden rode uien; 2 geperste teentjes knoflook; 800 gram tomaatjes uit blik; sap van een halve citroen; 1 theelepel suiker Rätten är en fri tolkning av ett recept hos The Food Charlatan. MER VEGETARISK GNOCCHI: Gnocchi med boursin, citron och edamame Smörstekt gnocchi med svamp och feta One pan gnocchi med tomatsås, mozzarella & basilika. Följ mig på bloglovin' om du vill spara det här receptet och inte vill missa mina inlägg.

Gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella - max vandaag

Hoe maak je lasagne met zalm en spinazie? puurgezond gn - youtube

Comfort food: gnocchi uit de oven | extra puur

Romige toscaanse gnocchi.....

Italië gnocchi gevuld met mozarella

Gnocchi met spinazie roomsaus - susan aretz

Wrap met spinazie en mozzarella - gluten-lactosevrijekookkunst

Heerlijke zoete aardappel schotel met mozzarella en spinazie ...

Gnocchi met kip en spinazie recept

Recept: gnocchi met spinazie - followfitgirls

Gnocchi met spinazie en zongedroogde tomaat

Gnocchi met spinazie en chorizo

Gnocchi met spinazie - gnocchi recepten

Gnocchi met spek en rucola recept

Gnocchi met tomatensaus, spinazie en parmezaan

Ricotta gnocchi met spinazie en geroosterde tomaatjes

Gnocchi ovenschotel met tomatensaus en mozzarella:

Kook mee met max - gnocchi overschotel met spinazie en ...

Gnocchi met spinazie en worst

Glutenvrije pizza met pesto en mozzarella | freshhh

Gnocchi uit de oven - uit pauline's keuken

Gnocchi met spinazie

Ravioli uit de oven met mozzarella

Groene lasagne met spinazie en mozzarella

Gnocchi ovenschotel met tomatensaus en mozzarella:

Gnocchi spinazie ovenschotel (v) - pienskeuken

Gnocchi spinazie ovenschotel (v) - pienskeuken

Gnocchigratin met spinazie

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown