21 Recept Gnocchi Spinazie Tomaat

Dit recept voor gebakken gnocchi met spinazie en tomaat maak ik vaak. Het is vegetarisch, mega simpel, snel klaar en ook nog eens gezond. Een toppertje dus! Gnocchi (spreek uit als njokkie) is een Italiaanse pastasoort op basis van aardappel en tarwemeel. In dit recept bak je ze kort voor een lichte bite. De tomatensaus met spinazie maak je romig door er verse geitenkaas aan toe te voegen. Het basilicum en de pijnboompitten zorgen voor een extra Italiaans tintje.

Voeg de tomaten toe en bak al roerend 2 minuten mee. Voeg de bouillon en gnocchi toe en kook circa 8 minuten. Roer af en toe door zodat de gnocchi niet op de bodem blijft plakken. Voeg de mascarpone toe en roer goed door, tot de mascarpone is gesmolten. Voeg de spinazie en basilicum toe en roer op een lage stand tot de blaadjes iets zijn geslonken.

Gnocchi met spinazie en tomaat met zachte geitenkaas, 'n romige tomatensaus met Italiaanse aardappelballetjes. Eenvoudig en snel gnocchi recept. Gnocchi recept met tomatensaus. Gnocchi recept met tomatensaus, basilicum en pijnboompitten, 'n Italiaans gerecht met spinazie 'n soort van caprese variant. Meer: Italiaanse recepten. Voeg de spinazie toe in delen totdat deze geslonken is en roer het blik pomodorini erdoor. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. 3. Schep de stukjes zongedroogde tomaat erdoor en breng op smaak met peper, zout en gedroogde oregano. Roer de gnocchi door de saus, verwarm en serveer met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Verwarm de saus in een koekenpan, voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie erin slinken. Roer de gnocchi erdoor en laat nog 5 minuten pruttelen. Bestrooi met de overige pijnboompitten en de kaas. Bereidingstip. Vervang de gnocchi in dit recept door pasta, bijvoorbeeld fusilli.

Recept gnocchi spinazie tomaat. Gnocchi met spinazie is een erg lekker en snel te bereiden gnocchi recept. Gnocchi is een bijzondere soort pasta welke wordt gemaakt op basis van aardappel en meel. In dit recepte wordt de gnocchi gecombineerd met spinazie en het vlees van verse worsten. Als je gnocchi klaar is voeg de tot slot de roomkaas toe bij het gehakt en de spinazie. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel nog extra op smaak met peper & zout. Verdeel de gnocchi over de borden en doe hierop de saus van roomkaas, gehakt en spinazie. Voeg de spinazie toe in delen totdat deze geslonken is en roer het blik pomodorini erdoor. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. 3. Schep de stukjes zongedroogde tomaat erdoor en breng op smaak met peper, zout en gedroogde oregano. Roer de gnocchi door de saus, verwarm en serveer met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Verwarm de saus in een koekenpan, voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie erin slinken. Roer de gnocchi erdoor en laat nog 5 minuten pruttelen. Bestrooi met de overige pijnboompitten en de kaas. Bereidingstip. Vervang de gnocchi in dit recept door pasta, bijvoorbeeld fusilli.

Gnocchi zijn deegbolletjes die aan pasta doen denken. Het wordt dan ook vaak net zoals pasta klaargemaakt. Bijvoorbeeld gnocchi met tomatensaus of simpele gnocchi met boter en salie.De bekendste gnocchi (gnocchi di patate) is gemaakt van kruimige aardappelen, voor een luchtige textuur. Pel de knoflook, pers het bij de spinazie en kruid met zout, peper en nootmuskaat. Laat goed uitlekken in een zeef. Druk er alle vocht uit met een lepel. Hak alles fijn in een keukenmachine. 2. Pureer de aardappelen. Breng de nog warme puree op smaak met zout, peper en de parmezaan. Voeg het ei, de spinazie en de bloem toe. Gnocchi met spinazie en tomaat met zachte geitenkaas, 'n romige tomatensaus met Italiaanse aardappelballetjes. Eenvoudig en snel gnocchi recept. Gnocchi recept met tomatensaus. Gnocchi recept met tomatensaus, basilicum en pijnboompitten, 'n Italiaans gerecht met spinazie 'n soort van caprese variant. Meer: Italiaanse recepten.

Gnocchi met spinazie en chorizo

Romige gnocchi met spinazie – voedingsmiepjes

Gnocchi met tomatensaus, spinazie en parmezaan

Wijnspijs | gnocchi, zongedroogde tomaat, spinazie en refosco ...

Gnocchi met geroosterde knoflook, spinazie en ricotta ...

Gnocchi met spinazie en roomkaas

Snelle gnocchi met romige tomatensaus & spinazie

Gnocchi met spinazie en zongedroogde tomaat

Gnocchi met spinazie en pancetta - gnocchi recept

Gnocchi bakken met spinazie, tomaat, knoflook & een romige saus!

Gnocchi met tomatensaus - secretly vegan

Gnocchi ovenschotel met kip en spinazie - lekker en simpel

Gnocchi-ovenschotel met champignons en spinazie

Ricotta gnocchi met spinazie en geroosterde tomaatjes

Koken op woensdagnamiddag: gnocchi met spinazie, champignons ...

Gnocchi met tonijn uit de oven

Pasta met boursin, spinazie en kip - keuken♥liefde

Gebakken gnocchi met groene pesto met courgettelinten, rucola en cherrytomaten

Zoete aardappel gnocchi met spinazie

Gnocchi in spinazie-tomatensaus met geitenkaas met basilicum en pijnboompitten

Ovenschotel met gnocchi en tomaat - koken op hakken

Gnocchi met tomatensaus, spinazie en parmezaan

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown