22 Recept Gnocchi Spinazie Spekjes

5 ons spekjes, 3 uien, 6 ons verse spinazie, 4 ons champignons, 5 ons volkoren pasta (penne), zakje pijnboompitjes, 1 kuipje boursin, zout, zwarte (versgemalen) peper, italiaanse kruidenmix (basilicum, oregano, tijm, rozemarijn), Je kunt ook wat broccoli toevoegen, snijdt dit dan in kleine roosjes en de steel in stukjes en voeg het direct met ... Verhit de rest van de olie in de koekenpan van de spekreepjes en bak de ui 1 min. Voeg de peterselie, kookroom en mosterd toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de tuinerwten erbij. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Schep de gnocchi door de saus en verdeel de spekjes erover.

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur. Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus.

Scheur of snijd de spinazie klein en snijd de blaadjes basilicum in dunne reepjes. 2 Verhit een hapjespan op middelhoog vuur en bak de magere spekblokjes, zonder boter of olie, in 6 – 8 minuten knapperig. Doe de gnocchi in een ovenschaal en roer de pesto en de gebakken spinazie erdoor. Pluk dan de bol mozzarella uit elkaar en verdeel over de gnocchi. Breek tot slot de rest van de pecannoten in stukjes en strooi deze er ook over. Bak de ovenschaal zo'n 5-7 minuten in de oven totdat de mozzarella is gesmolten. Enjoy! Bak de knoflook en de rozemarijn de laatste minuut mee met de gnocchi. Breng op smaak met peper en zout. Haal de gnocchi uit de pan en bewaar apart. Voeg de tomatenpassata, de cherrytomaten, de rodewijnazijn en de suiker toe aan de hapjespan en laat, afgedekt, 10 minuten zachtjes koken op middellaag vuur, of tot de saus wat is ingedikt.

Recept gnocchi spinazie spekjes. Als je gnocchi klaar is voeg de tot slot de roomkaas toe bij het gehakt en de spinazie. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel nog extra op smaak met peper & zout. Verdeel de gnocchi over de borden en doe hierop de saus van roomkaas, gehakt en spinazie. Doe de gnocchi in een ovenschaal en roer de pesto en de gebakken spinazie erdoor. Pluk dan de bol mozzarella uit elkaar en verdeel over de gnocchi. Breek tot slot de rest van de pecannoten in stukjes en strooi deze er ook over. Bak de ovenschaal zo'n 5-7 minuten in de oven totdat de mozzarella is gesmolten. Enjoy! Bak de knoflook en de rozemarijn de laatste minuut mee met de gnocchi. Breng op smaak met peper en zout. Haal de gnocchi uit de pan en bewaar apart. Voeg de tomatenpassata, de cherrytomaten, de rodewijnazijn en de suiker toe aan de hapjespan en laat, afgedekt, 10 minuten zachtjes koken op middellaag vuur, of tot de saus wat is ingedikt. Scheur of snijd de spinazie klein en snijd de blaadjes basilicum in dunne reepjes. 2 Verhit een hapjespan op middelhoog vuur en bak de magere spekblokjes, zonder boter of olie, in 6 – 8 minuten knapperig.

* Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. * Halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in brede repen. * Snijd de kaas in blokjes. * Verwarm de olie in de wok en bak de spekreepjes hierin uit. * Zet het vuur hoog en schep de spinazie er deel voor deel door. Gebakken gnocchi met spinazie en spekjes Met tomatensaus, rozemarijn en grana padano Snipper de ui en pers de knoflook en voeg deze samen met de erwten toe aan de spekjes. Laat alles even doorbakken. Maak de saus aan door de crème fraiche en de geraspte kaas samen in een pannetje te verwarmen. Breng op smaak met wat peper en zout. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de gnocchi dan toe aan de pan met de ...

Vega: gnocchi met spinazie met ricotta

Gnocchi, tuinbonen & spek – hillie's keuken

Pasta met spinazie, boursin en spekjes

Gnocchi met spinazie en roomkaas

Romige gnocchi met spek, spinazie en courgette

Gnocchi met prei en spekjes - italiaans recept - pienskeuken

Lekkerheid - de foodblog met recepten, recensies, reportages ...

Gnocchi met spekjes en olijven

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Gnocchi recepten

Gnocchi recepten

Pasta met roergebakken spinazie, kastanjechampignons, spekjes en mozzarella

Zomerse gnocchi met catalaanse worstjes

Gnocchi met spinazie en chorizo

Pasta met roomsaus, spinazie en champignon - recept

Gnocchi-ovenschotel met spinazie en mozzarella - max vandaag

Gebakken gnocchi met spinazie, gehakt & roomkaas | eef kookt zo

Culy homemade: gnocchi met spinazie, doperwtjes en katenspek

Gnocchi met tomatensaus, zongedroogde tomaat en spinazie ...

Gnocchi-ovenschotel met romige spinazie-kaassaus & kalkoen

Gnocchi ovenschotel met spinazie en mozzarella - laura's bakery

Gnocchi met provençaalse spekjes recept

Culy homemade: krokante gnocchi uit de oven

Gnocchi met spinazie en spek

Gnocchi met provençaalse spekjes recept

Gebakken gnocchi met spinazie en spekjes met tomatensaus, rozemarijn en grana padano

Gebakken gnocchi met groene pesto en spek

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown