24 Gnocchi Recept Zelf Maken

Maak rollen van 1,5 centimeter dikte en snijd in stukjes van 2 centimeter. Druk dan een ribbelpatroon in de gnocchi met behulp van het gnocchiplankje. Kook de gnocchi ongeveer 2 minuten gaar in gezouten water. De gnocchi zijn gaar als ze boven komen drijven. Schep ze met een schuimspaan uit de pan. Deel op Facebook. Geef de gnocchi wat textuur door ze over een raspje of een vork te rollen. Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Als het water goed kookt voeg de gnocchi toe en laat 8-9 minuten koken of todat ze boven komen drijven. Schep de gnocchi uit het water met een schuimspaan en leg ze in een schaal.

In dit gnocchi recept wordt de gnocchi geserveerd met een simpele tomatensaus die bestaat uit slechts een paar verse tomaten, een paar blaadjes basilicum, uiteraard zeezout en optioneel een zeer fijn gesneden ui. Omdat er met tomatensaus op talloze manieren kan worden gevarieerd, is het natuurlijk gemakkelijk om extra ingrediƫnten toe te voegen.

Heb je graag een knapperig korstje rond jouw gnocchi? Dan kan je nog even je gnocchi bakken. Bak de gnocchi in een pan met wat olijfolie, kruid af met peper en zout. Na een vijftal minuten heb je krokante gnocchi. Probeer zeker eens onze gnocchi met spinazie. Gnocchi bewaren als een pro doe je zo. Je kan perfect ongekookte gnocchi invriezen. Gnocchi kun je heel makkelijk kant-en-klaar halen in de supermarkt (niks mis mee). Maar veel lekkerder is het wanneer je zelf de mouwen opstroopt. Voor je aan de slag gaat met gnocchi maken, eerst even dit. Het recept bestaat uit 1 kg gekookte aardappelen, 1 ei, wat zout en 300 gr bloem. Dat is een klein struikelblok voor mij. Ik kan veel in de keuken, maar een simpele aardappel koken, gaat bij mij regelmatig fout. Zo ook deze keer, dus ik was genoodzaakt de aardappel na te garen in de magnetron.

Gnocchi recept zelf maken. Het recept bestaat uit 1 kg gekookte aardappelen, 1 ei, wat zout en 300 gr bloem. Dat is een klein struikelblok voor mij. Ik kan veel in de keuken, maar een simpele aardappel koken, gaat bij mij regelmatig fout. Zo ook deze keer, dus ik was genoodzaakt de aardappel na te garen in de magnetron. Je kunt de gnocchi gerust zo een paar uur laten staan, maar meteen koken kan ook. Breng een pan met water aan de kook met wat zout, of – nog lekkerder – met wat bouillon. Houd de pan aan de kook. Daarin kieper je voorzichtig de gnocci. Heb je graag een knapperig korstje rond jouw gnocchi? Dan kan je nog even je gnocchi bakken. Bak de gnocchi in een pan met wat olijfolie, kruid af met peper en zout. Na een vijftal minuten heb je krokante gnocchi. Probeer zeker eens onze gnocchi met spinazie. Gnocchi bewaren als een pro doe je zo. Je kan perfect ongekookte gnocchi invriezen. Een basisrecept om zelf gnocchi te maken. Gnocchi betekent klontjes die je kookt of bakt. Pienskeuken laat je ziet hoe je het maakt, met nog meer recepten.

Gnocchi kun je heel makkelijk kant-en-klaar halen in de supermarkt (niks mis mee). Maar veel lekkerder is het wanneer je zelf de mouwen opstroopt. Voor je aan de slag gaat met gnocchi maken, eerst even dit. Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Als het water goed kookt voeg de gnocchi toe en laat 8-9 minuten koken of todat ze boven komen drijven. Schep de gnocchi uit het water met een schuimspaan en leg ze in een schaal. Doe niet te veel gnocchi tegelijk in het water, afhankelijk van de grootte van de pan, ze moeten vrij kunnen 'zwemmen'. Daarna een grote pan met water aan de kook brengen en de gnocchi eraan toevoegen. Als ze naar boven drijven nog een minuutje door laten koken; dan zijn ze gaar en kun je ze eruit halen. Gnocchi is goed te combineren met verschillende sauzen. Een klassieker is gnocchi al pomodoro, met een lekkere tomatensaus. Wat Parmezaanse kaas erover en…

Pompoen gnocchi zelf maken

Gnocchi, zelf gnocchi maken, recepten en nog veel meer ...

Pompoen gnocchi met truffel - beaufood

Fluweelzachte homemade gnocchi | out mijn keuken

Recepten | kenwoodclub

Gnocchi met salie en limoenboter

Zelf gnocchi maken, basisrecept, tips en inspiratie ...

About food and fashion...: voor in de kerstvakantie: zelf ...

Basisrecept voor gnocchi

Hoe maak je zelf gemakkelijk gnocchi met aardappelen?

Gnocchi zelf maken - smakelijke restverwerking | lekker tafelen

Gnocchi zelf maken, basisrecept - pienskeuken

Pompoen gnocchi met truffel - beaufood

Gnocchi maken

Bloemkool gnocchi met romescosaus | the all-day kitchen

Zelf pompoen gnocchi maken | recept | betty's kitchen

Zelf pompoen gnocchi maken | recept | betty's kitchen

Ook gnocchi maken we bij nonna's zelf! - foto van nonna's ...

De lekkerste gnocchi (met parmezaan-roomsaus!) maak je makkelijk zelf

Zelf gnocchi maken - gertrude kookt & bregje bakt

Zelf gnocchi maken - uit pauline's keuken

Gnocchi met truffelroomsaus

Gnocchi

Zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus

Pieta's hapjes: gnocchi met tomaten-gorgonzolasaus en ...

Zelf gnocchi maken, basisrecept, tips en inspiratie ...

Zelf gnocchi maken | gnocchi di patate | het beste uit italiƫ

Home made gnocchi

Gnocchi met saus van boter - gnocchi recepten

Zelf maken: gnocchi - beginspiration

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown