25 Recept Gnocchi Spinazie Chorizo

400 gram verse spinazie; 150 gram chorizo; 1 bol mozarella; 1 teen knoflook; 1 blik tomaten blokjes; Verwarm de oven op 200 graden. Kook de gnocchi zoals op de verpakking staat. Snijd de chorizo in kleine blokjes en fruit het kort aan in de koekenpan. Doe daarna de spinazie erbij. Zorg dat de spinazie goed gebakken wordt en leg het daarna een ... Doe de cherrytomaatjes in de pan en breng de saus op smaak met peper en zout. Laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen. Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal goed in. Schep de gnocchi door de chorizo-/tomatensaus en schep vervolgens alles in de ingevette ovenschaal.

Maar gnocchi spreek je dus uit als 'njokkie'. Vandaag deel ik 5 lekkere gnocchi recepten. Het is een Italiaanse pasta soort, maar toch anders. Gnocchi is namelijk gemaakt van aardappel en tarwemeel. In dit lijstje met gnocchi recepten komen allerlei varianten terug. Van gebakken tot gekookte gnocchi.

5) Verhit in een andere koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten goudbruin. 6) Doe de gnocchi, spinazie en chorizo in een pan. Voeg het sap van de citroen toe en breng op smaak met peper en zout. 7) Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de parmezaanse kaas en pijnboompitten. En zo doe je het. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de gnocchi in zo'n 15 minuten goud bruin. De gnocchi neemt de olie op. Mocht de pan erg droog worden, voeg dan nog wat extra olie toe. Snijd ondertussen de chorizo in stukjes, de paprika in blokjes en de rode ui in halve ringen. Voeg de spinazie toe en roer door de rest tot de spinazie geslinkt is. Roer de afgegoten gnocchi door de groenten en chorizo en serveer direct.

Recept gnocchi spinazie chorizo. 14-apr-2018 - Makkelijke pastarecept: ovenschotel met gnocchi, chorizo worst, verse spinazie en mozzarella Laat de spinazie met chorizo uitlekken in een zeef of vergiet. Doe terug in de pan en voeg de tomatenblokjes en een snufje peper toe. Kook de gnocchi totdat deze boven komt drijven en giet hem daarna af. Verdeel de gnocchi in een ovenschaal en schep de spinazie-tomatensaus er door. En zo doe je het. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de gnocchi in zo'n 15 minuten goud bruin. De gnocchi neemt de olie op. Mocht de pan erg droog worden, voeg dan nog wat extra olie toe. Snijd ondertussen de chorizo in stukjes, de paprika in blokjes en de rode ui in halve ringen. Pasta is echt zo'n gerecht dat je zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt. Hoewel je eindeloos kunt varieren met sauzen en ingredienten is er toch één constante factor die eigenlijk altijd redelijk hetzelfde smaakt: de pasta zelf. Om ook daar eens een andere draai aan te geven kun je gnocci maken. In tegenstelling tot de meeste pasta's wordt het deeg voor deze pasta niet alleen ...

5) Verhit in een andere koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten goudbruin. 6) Doe de gnocchi, spinazie en chorizo in een pan. Voeg het sap van de citroen toe en breng op smaak met peper en zout. 7) Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de parmezaanse kaas en pijnboompitten. Voeg de spinazie toe en roer door de rest tot de spinazie geslinkt is. Roer de afgegoten gnocchi door de groenten en chorizo en serveer direct. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze geslonken is. Laat de spinazie met chorizo uitlekken in een zeef of vergiet. Doe terug in de pan en voeg de tomatenblokjes en een snufje peper toe. Kook de gnocchi totdat deze boven komt drijven en giet hem daarna af. Verdeel de gnocchi in een ovenschaal en schep de spinazie-tomatensaus er door.

Tortellini met chorizo en groentjes

Spaghetti met chorizo, cherry tomaat en pesto – eefjesfinest

Chorizocouscous met spinazie uit "simple dinners" | cook & book

Bijna net zo lekker als thuis: gnocchi met spinazie ...

Alle francesca kookt recepten op een rij - francesca kookt

Gnocchi met spinazie en chorizo

Gnocchi archieven | cook & book

Gnocchi-schotel met chorizo – snel. simpel. smullen.

Gnocchi met spinazie - eenpansgerecht - uit pauline's keuken

Gnocchi met geroosterde paprikasaus

Tomatenrisotto met chorizo, spinazie en witte kaas

Gnocchi met worst en spinazie

Gnocchi met gorgonzolasaus en spinazie

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Gnocchi ovenschotel met geitenkaas

Gegratineerde gnocchi van zoete aardappel met mozzarella en gekaramelliseerde kerstomaatjes

Kabeljauw met fijne chorizoschijfjes onder de grill met gnocchi en salie-botersaus

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Spaanse pasta met chorizo en bloemkool – brutsellog

Glutenvrije gnocchi met spinazie en paprika

Lasagnerolletjes met pancetta, spinazie en ricotta

Simpele zomerpasta: gnocchi met ricotta & chorizo

Pittige glutenvrije gnocchi met chorizo — glutenvrij ...

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown