27 Gnocchi Recept Pesto Spinazie

Gnocchi alla Sorrentina is a mouthwatering easy-to-make baked gnocchi dish from Campania which is a real crowd pleaser and loved by kids and adults alike. 5 from 15 votes Print Recipe Save Recipe Saved! Verhit 2 etlp olie in een koekenpan en wok de blad spinazie tot deze is geslonken. | Voeg de pesto en kookroom toe en roer deze er doorheen.Laat dit 5 minuten staan. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper. | Voeg de gnocchi toe en roer alles nog eens goed door. | Serveer direct eventueel met wat geraspte kaas.

Verwarm de pesto met de kookroom in een koekenpan. Voeg de spinazie handje voor handje toe aan de saus en laat deze erin slinken. Rooster intussen de pijnboompitten kort in een droge, hete koekenpan. Voeg de gnocchi toe aan de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat kookvocht toe.

Doe de gnocchi in een ovenschaal en roer de pesto en de gebakken spinazie erdoor. Pluk dan de bol mozzarella uit elkaar en verdeel over de gnocchi. Breek tot slot de rest van de pecannoten in stukjes en strooi deze er ook over. Bak de ovenschaal zo'n 5-7 minuten in de oven totdat de mozzarella is gesmolten. Enjoy! Vandaag heb ik een recept voor je dat ik niet zelf heb bedacht. Dit heerlijke gnocchi gerechtje met pesto van spinazie komt van "Chickslovefood". Het zag er gewoon zo lekker (en vooral eenvoudig) uit, dat ik het per se wilde proberen. En I love it. Dus het verdient een plekje in de kalender. Ik ben gek op pesto. Maak de pesto door de spinazie, pijnboompitten, olijfolie, citroensap en parmezaanse kaas in een kom te doen en maak dit tot een pesto met een staafmixer of in een foodprocessor. Proef en breng op smaak met peper, zout en eventueel wat extra citroensap. Voeg wat extra olijfolie toe als je de pesto te vast vindt.

Gnocchi recept pesto spinazie. Voeg nu beetje bij beetje de spinazie toe. Wok dit kort mee totdat alle spinazie geslonken is. Blus de spinazie af met de room en doe de gnocchi terug in de pan. Breng de roomsaus op smaak met peper en zout en het sap en de rasp van een halve citroen. Roer alles even om. Voeg flink wat Parmezaan toe en serveer de eenpans gnocchi meteen. Als het water voor de gnocchi kookt, doe je een eetlepel zeezout in de pan en daarna de gnocchi. Als het goed is, drijft de gnocchi na 1-2 minuten aan het oppervlak van de pan. 7 Giet de gnocchi voorzichtig af en doe deze dan in de pan bij de pancetta en spinazie. Roer de inhoud van de pan goed door, zodat de gnocchi mooi gelijkmatig is verdeeld. Doe de gnocchi in een ovenschaal en roer de pesto en de gebakken spinazie erdoor. Pluk dan de bol mozzarella uit elkaar en verdeel over de gnocchi. Breek tot slot de rest van de pecannoten in stukjes en strooi deze er ook over. Bak de ovenschaal zo'n 5-7 minuten in de oven totdat de mozzarella is gesmolten. Enjoy! Maak de pesto door de spinazie, pijnboompitten, olijfolie, citroensap en parmezaanse kaas in een kom te doen en maak dit tot een pesto met een staafmixer of in een foodprocessor. Proef en breng op smaak met peper, zout en eventueel wat extra citroensap. Voeg wat extra olijfolie toe als je de pesto te vast vindt.

Vandaag heb ik een recept voor je dat ik niet zelf heb bedacht. Dit heerlijke gnocchi gerechtje met pesto van spinazie komt van "Chickslovefood". Het zag er gewoon zo lekker (en vooral eenvoudig) uit, dat ik het per se wilde proberen. En I love it. Dus het verdient een plekje in de kalender. Ik ben gek op pesto. Want op Babies Kitchen zullen wel wat recepten gepost blijven. Maar tot ik mijn veranderingen compleet heb door gevoerd zullen de recepten op deze manier verschijnen. Te beginnen met: Gnocchi Spinazie en Pesto. Een makkelijk pasta recept ontstaan na het maken van kliekjes aardappelpuree waar ik gnocchi van maakte.

Recept: gnocchi met spinazie-pistachepesto, bacon en ...

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Liselottelegebeke.nl - culinaire copy en meer lekkers

Vegetarische gnocchi uit de oven met pesto van spinazie

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Gebakken gnocchi met spinazie en tomaat

Mom: gnocchi met spinazie en pesto | love to cook healthy

Gnocchi met hak italiaanse groenteschotel en spinazie

Broccoli gnocchi met pesto en geitenkaas - beaufood

Gnocchi met spinazie en tomaat

Gnocchi van ricotta a l'arrabiata

Romige gnocchi met spinazie en tomaat | recept | gnocchi ...

Recept vegetarische gnocchi met tomaat en spinazie

Gnocchi met spinazie en zongedroogde tomaat

Gnocchi met spekjes, courgette, sugar snaps en spinazie in ...

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Gnocchimet blauwe kaas en paddenstoelen

Gnocchi met pompoen, burrata en pesto - gewoon wat een ...

Vegetarische gnocchi uit de oven met pesto van spinazie

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven - chickslovefood ...

Gnocchi met pesto en courgette

Gnocchi ovenschotel met tonijn en rode pesto

Gnocchisalade met garnalen en pesto

Gnocchi recepten

Gebakken gnocchi met pompoen en spinazie

Gnocchi met tonijn uit de oven

Vegetarische gnocchi uit de oven met pesto van spinazie

Broccoli gnocchi met pesto en geitenkaas - beaufood

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown