28 Recepten Met Gnocchi

In dit lijstje met gnocchi recepten komen allerlei varianten terug. Van gebakken tot gekookte gnocchi. En van een gnocchi carbonaro tot een gnocchi met cavolo nero. Je kunt de gnocchi kopen in de winkel, maar ook zelf maken. Zo maakten we ook een keer een zoete aardappel versie. Koken of bakken? Je kunt gnocchi zowel koken als bakken. Eigen recept; Gebakken gnocchi met bospaddenstoelen. Een leuke en lekkere andere manier van gnocchi bereiden dan gewoon koken is bakken in een mengsel van olijfolie met een fijngesnipperde sjalot, knoflook, peper en zeezout. Het resultaat ziet er een beetje uit als gebakken aardappeltjes maar toch smaakt het heel anders.

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur. Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus.

13-nov-2019 - Bekijk het bord "Gnocchi recepten" van mooj 1968 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over gnocchi recepten, gnocchi, recepten. Leg de gevormde gnocchi op een met bloem bestoven vel bakpapier: zo kan je de gnocchi in een keer snel in het kokende water laten glijden. ¹) Gnocchi met kruiden en tomaten Was 500 g aardappels en leg ze ongeschild 40 minuten in een tot 180 °C verhitte oven. Schil ze nog warm en pureer ze. Voor gnocchi met paddenstoelen is het lekkerder om de paddenstoelen eerst te bakken en daarna pas de room toe te voegen. Kies je voor een gnocchi recept met kaas, dan verwarm je eerst de room om vervolgens de Gorgonzola of de Parmigiano Reggiano hierin te laten smelten.

Recepten met gnocchi. Doe de gepelde tomaten erbij en laat 20 minuutjes pruttelen, druk af en toe de tomaten fijn met een spatel. Scheur wat basilicum in stukken en roer door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Kook ondertussen de gnocchi beetgaar in ca. 2 a 3 minuten. Giet ze goed af en doe daarna bij de tomatensaus. Bak de gnocchi in een pan met wat olijfolie, kruid af met peper en zout. Na een vijftal minuten heb je krokante gnocchi. Probeer zeker eens onze gnocchi met spinazie. Gnocchi bewaren als een pro doe je zo. Je kan perfect ongekookte gnocchi invriezen. Bestrooi ze eerst met bloem en laat ze los van elkaar opdrogen, of leg ze al een uurtje in de vriezer. Schep de puree op een met bloem bestoven werkvlak. 3. Meng de puree met de bloem, het ei en een snuifje zout. Rol de puree in porties tot een slang met een diameter van 2 cm. 4. Snij de rollen in stukken van 2 cm. Duw ze even aan met je duim zodat je kussentjes verkrijgt. 5. Breng een grote pot water aan de kook en dompel de gnocchi onder. Leg de gevormde gnocchi op een met bloem bestoven vel bakpapier: zo kan je de gnocchi in een keer snel in het kokende water laten glijden. ¹) Gnocchi met kruiden en tomaten Was 500 g aardappels en leg ze ongeschild 40 minuten in een tot 180 °C verhitte oven. Schil ze nog warm en pureer ze.

Voor gnocchi met paddenstoelen is het lekkerder om de paddenstoelen eerst te bakken en daarna pas de room toe te voegen. Kies je voor een gnocchi recept met kaas, dan verwarm je eerst de room om vervolgens de Gorgonzola of de Parmigiano Reggiano hierin te laten smelten. 13-nov-2019 - Bekijk het bord "Gnocchi recepten" van mooj 1968 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over gnocchi recepten, gnocchi, recepten. Zodra de gnocchi drijven aan het oppervlak, weet je dat deze gaar zijn. Schep de gnocchi gelijk uit de pan en doe de gnocchi in de saus. 4 Schep de gnocchi in een ovenschotel. Bedek de gnocchi ovenschotel met een lekkere laag Grana Padano. Daarna leg je ook de plakken Mozzarelle bovenop de gnocchi.

Gnocchi met basilico saus en zongedroogde tomaten

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Gnocchi met kip en auberginecrème

Gebakken gnocchi met "pesto"

Gnocchi met tonijn uit de oven

Romige gnocchi met spek, spinazie en courgette

Gebakken gnocchi met groene pesto

Gnocchi met kastanjechampignons en spinazie

Gnocchi met ricotta, parmaham en groene asperges

Gnocchi in tomatensaus met balletjes

Cauliflower gnocchi with crispy zucchini and whipped goat cheese

Gnocchi met romige broccolisaus en gehaktballetjes

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen - francesca kookt

Gnocchi

Gnocchi roerbak met broccoli

Gebakken gnocchi met gegrilde groenten

Gnocchi met chorizo

Gnocchi met paprika-tomatensaus

Gnocchi met spekjes en broccoli

Gnocchi met spinazie

Gnocchi met hazelnoten in tomatensaus

Gnocchi met pesto alla genovese

Recept: gnocchi met kip en parmezaanse kaas uit de oven

Gnocchi met verbrande boter, citroen en basilicum | plat a ...

Gnocchi met worst en broccoli - gnocchi recept

Gnocchi met saus van geroosterde tomaten

Gnocchi ovenschotel - gnocchi recepten

Gebakken gnocchi met groene pesto met courgettelinten, rucola en cherrytomaten

Recipe: oven dish with gnocchi and cauliflower with only five ...

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown