30 Gnocchi Recept Groene Pesto
500g Gnocchi (kant en klaar) 2-3 el vegan groene pesto (zelf maken kan natuurlijk ook!) 200g Kerstomaatjes, gehalveerd; 30g Pijnboompitjes; 100g Verse spinazie, gewassen; 200g Champignons, in dunne plakjes; Eventueel wat blaadjes verse basilicum INGREDIENTEN. 1 pak verse gnocchi 350 gram kip in blokjes gesneden 150 gram groene pesto (eventueel vers) (mag meer) 1 bakje champinons 1 sjalotje of kleine ui 2 tenen knoflook 150 ml kippenbouillon (op basis van 1 bouillon blokje) Italiaanse kruiden zelf geroosterde pijnboom pitten.
Over de uitspraak van deze deegkussentjes kun je struikelen – spreek het net als de Italianen uit als 'njokkie' – maar de bereiding is gelukkig heel makkelijk. Gnocchi kook je meestal, maar in dit recept bak je ze waardoor ze een krokant korstje krijgen en vanbinnen zacht en luchtig blijven. De courgette snijd je in linten voor een andere textuur.
Pastasalade, maar dan anders! Zo zou je dit gerecht het beste kunnen noemen. Het is namelijk een salade met gnocchi. Dat is officieel wel een pasta, maar niet zoals je gewend bent omdat het van aardappel is gemaakt. De gnocchisalade bevat verder ook nog cherrytomaatjes, sla en een heerlijke zelfgemaakte pesto. Simpel maar wel heel lekker, en dat zien we graag! Maar wat nog niet is benoemd, maar wat wel een erg lekkere combinatie is, is het recept van gnocchi met groene pesto. De aardappelachtige smaak van de gnocchi gaat super goed samen met de smaak van verse basilicum pesto. Daarom staat dit recept voor ons met stip op numero twee. Maar goed, ook dit is natuurlijk puur persoonlijk. • Meng de groene pesto door de gnocchi en schep goed om. • Voeg de cherrytomaten en de courgettelinten ook toe aan de gnocchi. Roer voorzichtig door elkaar en bak nog 4 – 5 minuten.
Gnocchi recept groene pesto. Bereiden: Kook de gnocchi gaar in gezouten water en giet ze af. Snijd de kerstomaatjes in twee. Bak de spekreepjes krokant in een grote pan, voeg de gnocchi, kerstomaatjes en de pesto toe. Meng goed en laat enkele minuutjes bakken totdat de gnocchi mooi goudbruin zijn en de tomaatjes lauwwarm. Pastasalade, maar dan anders! Zo zou je dit gerecht het beste kunnen noemen. Het is namelijk een salade met gnocchi. Dat is officieel wel een pasta, maar niet zoals je gewend bent omdat het van aardappel is gemaakt. De gnocchisalade bevat verder ook nog cherrytomaatjes, sla en een heerlijke zelfgemaakte pesto. Simpel maar wel heel lekker, en dat zien we graag! Maar wat nog niet is benoemd, maar wat wel een erg lekkere combinatie is, is het recept van gnocchi met groene pesto. De aardappelachtige smaak van de gnocchi gaat super goed samen met de smaak van verse basilicum pesto. Daarom staat dit recept voor ons met stip op numero twee. Maar goed, ook dit is natuurlijk puur persoonlijk. • Meng de groene pesto door de gnocchi en schep goed om. • Voeg de cherrytomaten en de courgettelinten ook toe aan de gnocchi. Roer voorzichtig door elkaar en bak nog 4 – 5 minuten.
Kook de gnocchi in een paar minuten in een grote hoeveelheid water gaar. Ze zijn gaar als ze boven drijven. Giet de gnocchi af en doe weer terug in de pan. Schep de zelfgemaakte pesto er door. Verdeel wat sla en tomaatjes op een bord en schep de gnocchi met pesto er op. Verdeel de overgebleven pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas er over. 1. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Kook in een andere pan de sperziebonen 5-6 minuten. Giet de gnocchi en bonen af. 2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de tomaatjes 1-2 minuten. 3. Voeg de gnocchi en bonen toe en warm ze kort mee. Meng er de pesto door en neem de pan van het vuur. 4. Verdeel de gnocchi over borden. Gnocchi. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Groene pesto. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Pel en snijd de knoflook grof. Pluk de basilicum. Snijd de Parmezaanse kaas grof. Halveer de citroen. Snijd een helft in partjes.
Pasta met garnalen in pesto-roomsaus - keuken♥liefde
Gnocchi met pesto, tomaat en mozzarella
Italiaanse karbonades caprese met tomaat, mozzarella ...
Broccoli gnocchi met pesto en geitenkaas - beaufood
Dekamarkt actuele folder 02.04 - 30.04.2020 [56] - wekelijkse ...
Gnocchi met pesto en groene asperges • ongewoonlekker.com
Gebakken gnocchi met pesto en gegrilde cherrytomaat
Gnocchi met groene pesto - veganchallenge
Genovese pesto gnocchi with green beans
Snelle, makkelijke gnocchi met pesto - glutenvrije mama
Recept: groene asperges met gnocchi - i love food & wine
Show navigation hide navigation home gangen ontbijt ...
Gnocchi met champignons, spek en pesto
Gebakken gnocchi met groene pesto en spek
Gnocchi met rode pesto en kerstomaatjes
Gnocchi met pesto, tomaat en mozzarella
Komentar
Posting Komentar