30 Recept Gnocchi Spinazie Oven

Als de gnocchi na 12 minuten goudgeel begint te kleuren doe je beetje voor beetje de spinazie in de pan en laat je de spinazie slinken. Voeg dan de Boursin en kip toe en zet zodra de Boursin is gesmolten het vuur uit. Halveer de cherrytomaatjes en voeg ze toe aan de pan. Schep dan alles in een ovenschaal en strooi er wat geraspte kaas over. Instructies. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de spinazie ontdooien en pureer met bouillon, roomkaas/zuivelspread, peper, zout en nootmuskaat. Was de bloemkool, verdeel in kleine roosjes, kook ca. 5 minuten voor en giet af. Meng de bloemkoolroosjes met gnocchi en spinaziesaus in een ovenschaal (ca. 25 x 30 cm), breng op smaak met peper en zout ...

Breng een ruime pot gezouten water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg je de gnocchi toe. Wanneer ze gaar zijn, komen ze bovendrijven, dat duurt maar 2-3 minuten. Giet de gnocchi af en laat uitlekken. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui toe. Laat 2 minuten stoven en voeg dan de spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is.

Ondertussen fruit je een gesnipperde ui met de teentjes knoflook aan in de pan. Voeg de spinazie toe en roer tot deze geslonken is. Voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe, laat op een laag vuur pruttelen tot de gnocchi klaar is. Voeg dan de gnocchi toe en roer door elkaar. Voeg de spinazie toe, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en laat ca. 15 minuten stoven, tot de spinazie geslonken en het vocht verdampt is. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de tomatenpuree, tomaten en tijm door de spinazie en verfijn met suiker. Schep de gnocchi erdoor. Kook de gnocchi in ruim water met zout in 2 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 min. Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de rozijnen, peper en eventueel zout toe. Verdeel de gnocchi met de groenten over de ovenschaal.

Recept gnocchi spinazie oven. Voeg de helft van de basilicum en alle gnocchi toe en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de inhoud van de pan over een met olie ingevette ovenschaal en leg de plakken mozzarella erop. Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Ondertussen fruit je een gesnipperde ui met de teentjes knoflook aan in de pan. Voeg de spinazie toe en roer tot deze geslonken is. Voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe, laat op een laag vuur pruttelen tot de gnocchi klaar is. Voeg dan de gnocchi toe en roer door elkaar. Kook de gnocchi in ruim water met zout in 2 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 min. Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de rozijnen, peper en eventueel zout toe. Verdeel de gnocchi met de groenten over de ovenschaal. Voeg de spinazie toe, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en laat ca. 15 minuten stoven, tot de spinazie geslonken en het vocht verdampt is. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de tomatenpuree, tomaten en tijm door de spinazie en verfijn met suiker. Schep de gnocchi erdoor.

Gnocchi met chorizo en cannellini bonen

Culy homemade: gnocchi met spinazie, doperwtjes en katenspek

Gnocchi ovenschotel met kip en spinazie - lekker en simpel

Gnocchi met spinazie en champignons | eef kookt zo

Gnocchi uit de oven met kippenpoten en spinazie-kaassaus

Gnocchi ovenschotel met kip en spinazie - lekker en simpel

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Gnocchi met spinazie en tomaat uit de oven

Vegetarische gnocchi uit de oven met pesto van spinazie

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Gnocchi uit de oven met spinazie en kaas | recepten | 15gram

Gnocchi met tonijn uit de oven

Gnocchi met spinazie en zalm - lekker eten met linda

Gnocchi spinazie ovenschotel (v) - pienskeuken

Gnocchi al pomodori met aubergine, spinazie en geitenkaas ...

Gnocchi ovenschotel met tonijn en rode pesto

Gnocchi met spinaziepesto uit de oven - chickslovefood ...

Gnocchi ovenschotel met kip en spinazie - lekker en simpel

Gnocchi ovenschotel met spinazie en mozzarella - laura's bakery

Romige gnocchi met doperwten, spinazie en graskaas uit de oven

Italiaans: gnocchi met gehakt, spinazie, mascarpone, oregano ...

Low fodmap chicken and spinach gnocchi (gluten-free ...

Recept: gnocchi met spinazie uit de oven | blij zonder suiker

Gnocchi met spinazie en pancetta - gnocchi recept

Ovenschotel met gnocchi en tomaat - koken op hakken

Komentar

Postingan populer dari blog ini

27 Gnocchi Recipe Oven

26 Gnocchi Recept Ah Ricotta

23 Gnocchi Recipe Alton Brown